BEWI•DOG szárazeledelek és konzervek

Puppy
Puppy ( Gravy )

...Újdonság! A szósz effektusnak köszönhetően a Puppy gravy kölyöktáp a kölykök számára a természetet utánozza. Főként alkalmazandó: A szilárd táplálékra való átállás időszakában Kis- és közepes méretű fajták kölyök és növendék kori táplálásához Nagyméretű fajták kölyökkori táplálásához (3 hónapos korig)
..Termékleírás: Nedvesítve a szószhatásnak köszönhetően (melegvízzel való összekeverés esetén) segíti az átállást a szilárd táp- lálékra, és megkönnyíti a tápanyagfelvételt az átmeneti időszakban Könnyen emészthető, energiában gazdag. Kiváló minőségű fehérjéket tartalmaz (baromfi, tojás, hal). A vitálkomplex hatásai természetes módon stimulálja a kiskutyák immunrendszerét az anyatej által biztosított immunitás és saját immunrendszer teljes kialakulása közötti immunhiányos időszakban. Esszenciális zsírsavak, lecitin és sörélesztő biztosítja az egész- séges bőr és a sűrű bunda kifejlődését. Ásványi anyagok támogatják a csontképzést. Kiemelt vitamin és mikroelemtartalom. Természetes antioxidánsok.
..Összetétel: Gabonafélék, Hús és állati melléktermékek, Olajok és zsírok, Halhús és halmelléktermékek, Növényi melléktermékek, Tojás és tojáskészítmények, Élesztő.

..1- ; 4- ; 15- kg. kiszerelésben.

Junior
Junior

..Ez a következő életszakaszhoz kapcsolt eledel kiválóan megfelel a fiatal állatok fejlődéséhez szükséges speciális igények kielégítéséhez Alkalmazása: Nagytestű fajták számára a 3. hónaptól a növekedési időszak végéig.
..Termékleírás: Mérsékelt energiatartalom = egyenletes fejlődés Speciális összetétel Optimális fehérjeminőség (baromfi, tojás és hal) Vitálkomplex hatásai: Természetes módon stimunálja a kiskutyák saját immunrendszerét Esszenciális zsírsavak, lecitin és sörélesztő biztosítja az egészsé- ges bőr és sűrű bunda kifejlődését Ásványi anyagai támogatják a csontképzést a növekedési időszakban Kiemelt vitamin és mikroelem tartalom Természetes antioxidánsok.
..Összetétel: Gabonafélék Hús és állati termékek Növényi melléktermékek Olajok és zsírok Halhús és halmelléktermékek Ásványi anyagok Tojás és tojáskészítmények Élesztő

..1- ; 4- ; 15- kg. kiszerelésben.Balance croc & menü

..A Balance croc és menü alapja a kiegyensúlyozott tápanyagtartalom Alkalmazása: nyugodt, keveset mozgó kutyáknak a Balance croc krokettjei szárazon ehetőek a Balance menü pehelykeverék, ezért nedvesítve etethető túlsúlyproblémák esetén idősebb kutyáknak.
..Termékismertető: Mérsékelt fehérje és energiatartalom Rendkívül könnyen emészthető Magas rizstartalom (Balance menue).
..A vitálkomplex hatásai: A lecitin és a sörélesztő egészséges bőrt, és selymes bundát biztosít A mérsékelt fehérjetartalom nem terheli a veséket A növényi rostok optimális bélflórát biztosítanak Természetes antioxidánsok.
..Összetétel (Balance croc) gabonafélék növényi melléktermékek hús és állati melléktermékek olajok és zsírok élesztő, ásványi anyagok.

.. Croc: 1- ; 4- ; 15-kg., menü: 15-kg. kiszerelésben.


Basic croc

..

..A Bewi Dog Basic croc és menü takarékosan etethető, általánosan alkalmazható eledelek Fő alkalmazási terület: átlagos aktivitás esetén (pl. társasági kutyák) a Basic croc krokettjei szárazon etethetőek a Basic menü pehelykeverék, ezért nedvesítve etethető.
..Termékleírás: mérsékelt fehérjetartalom optimális fehérje- és energiatartalom az átlagos aktivitáshoz vitaminokban és nyomelemekben gazdag A vitálkomplex hatásai A lecitin, a sörélesztő és a baromfizsírból származó linol- savak segítik a bőr és a szőrtakaró anyagcseréjét. A válogatott növényi rostok optimális bélflórát biztosítanak, természetes antioxidánsok.
..Összetétel (Basic menue): gabonafélék hús és állati melléktermékek növényi melléktermékek olajok és zsírok zöldségek, élesztő ásványi anyagok magvak


.. Croc: 1- ; 4- ; 15- ; 25-kg., menü: 25-kg. kiszerelésben.

Sport croc

..

..Sikeres sportkutyások ajánlják a Sport croc és Sport menü eledeleket Fő alkalmazási terület: nagy aktivitási szint eléréséhez (tenyész kutyáknak, sport-, munka-, és vadászkutyáknak) a Sport croc krokettjei szárazon etethetőek a Sport menü pehelykeverék, ezért nedvesítve etethető.
..Termékleírás: erős terheléshez optimalizált fehérje és energia arány a nagy emészthetőség és magasabb energiatartalom a zsír miatt, növeli az állóképességet és javítja a kondíciót extra méretű krokettek (Sport croc) növényi anyagok: tészta, rizskrokett, bab és burgonyapehely.
..A vitálkomplex hatásai: A baromfizsírból származó linolsavaknak, a lecitinnek és a sörélesz- tőnek köszönhetően csillogó szőrzetet és egészséges bőrtakarót kapunk. A fizikai terhelés okozta stressz elviselésében segít a magas vitamin és nyomelem tartalom. Optimális fehérjeösszetétel az izomzat felépítéséhez szükséges. Természetes antioxidánsok.
..Összetétel (Sport croc) gabonafélék hús és állati melléktermékek növényi melléktermékek olajok és zsírok hal és halszármazékok ásványi anyagok élesztő


..
Croc: 1- ; 4- ; 15- ; 25-kg., menü: 25-kg. kiszerelésben.

H-Energy croc

..A különösen nagy terhelésnek kitett kutyák optimális tápláléka a Bewi Dog H-Energy Fő alkalmazási terület: Nagy megterhelés esetén (pl. anyakutyáknak szoptatás alatt, sport-, és vadászkutyáknak extrém körülmények között).
..Termékleírás: Optimális fehérjeminőség (baromfi, tojás, hal) az izomzat felépítéséhez. Optimális fehérje és energia arány a nagy megterhelés elviseléséhez. Rendkívül jó emészthetőség az állati fehérjetartalomnak köszönhetően. Magas zsírtartalom a jó állóképességhez és a kondícióhoz. A zsírból származó energiának köszönhetően, nő az állóképesség és javul a kondíció.
..A vitálkomplex hatásai: A baromfizsírból származó linolsavak, a lecitin és a sörélesztő segí- tik az egészséges bőr és a fényes bunda kialakulását. A fizikai terhelés okozta stressz elviselésében segít a magas vitamin és nyomelem tartalom. Optimális fehérjeminőség az izomzat felépítését segíti Természetes antioxidánsok.
..Összetétel Hús és állati melléktermékek gabonafélék olajok és zsírok növényi melléktermékek hal és halszármazékok ásványi anyagok tojás és tojástermékek élesztő

..25-kg. kiszerelésben kapható


Bárány & Rizs

..Bárányhús és rizs. Két dolog, ami akkor is jólesik, ha minden mástól viszket és ég a bőr Fő alkalmazási terület: Normál eledelekkel nem vagy korlátozottan etethető kutyáknak (pl. táplálékallergia vagy bélrendszeri problémák esetén.
..Termékleírás: könnyen feldolgozható, allergénektől mentes tápanyagok az átlagos aktivitáshoz optimalizált fehérje és energia arány jó emészthetőség A vitálkomplex hatásai: A baromfizsírból származó linolsavak, a lecitin és a sörélesztő segítik az egészséges bőr és a fényes bunda kialakulását. Az extra mennyiségű Omega-3 zsírsav csökkenti az allergiás panaszokat. A válogatott növényi rostok optimális bélflórát biztosítanak, a természetes antioxidánsok
..Összetétel: gabonafélék (min. 20% rizs) hús és állati melléktermékek növényi melléktermékek olajok és zsírok élesztő magvak ásványi anyagok.

..1- ; 4- ; 15- kg. kiszerelésben.Light menü

..Súlyosabb táplálkozási zavarok esetén a Bewi Dog Light a megoldás Fő alkalmazási terület: elhízott állatok testsúlycsökkentéséhez kímélő eledel emésztési problémák esetén nedvesítve etethető pehelykeverék önálló etetése csak korlátozott ideig javasolt, hosszabb alkalmazás esetén ásványi anyagok és konzerv hozzáadása szükséges.
..Termékleírás: erősen csökkentett fehérje és energiatartalom rendkívül könnyű felszívódás a magas (75%) rizspehely tartalomnak köszönhetően jó emészthetőség bab- és burgonyapelyhek A vitálkomplex hatásai: A válogatott növényi rostok optimális bélflórát alakítanak ki. Természetes antioxidánsok.
..Összetétel: gabonafélék hús és állati melléktermékek növényi melléktermékek olajok és zsírok élesztő ásványi anyagok


..4-kg. kiszerelésben.


Flakes menü

..Színes pehelykeverék teljes értékű szénhidrátokkal az egészséges táplálkozáshoz Fő alkalmazási terület: Kiegészítőként friss húshoz vagy konzervhez Termékleírás: gabonapelyhek állati fehérje nélkül könnyen emészthető puffasztott alkatórészek: pelyhek, tészták, rizs és zöltségpelyhek jól emészthető.
..A vitálkomplex hatásai: A válogatott növényi rostok optimális bélflórát biztosítanak Természetes antioxidánsok.
..Összetétel: gabonafélék zöldségfélék

..3- ; 10-kg. kiszerelésben.


Szinhús szív & Pacal

..Színhús konzervek ( 800 g. )

..A szárazeledelekhez kapcsolható ízletes alternatíva. Keverhetőek a Bewi Dog Flakes pehelymixhez, vagy önállóan etethetőek. A Bewi Dog konzerveket magas (akár 90%-os) színhústartalmuk miatt a legválogatósabb kutyák is szívesen fogyasztják. A nyersanyagok Németországból származnak, és emberi fogyasztásra feltétlenül alkalmas minőségűek.
..A tisztasági követelmények pontosan olyan szigorúak, mint az emberi fogyasztásra szánt készítményeknél. Színhúsos konzerves eledelek (800 g) Színhús falatok Nagyon magas hústartalom (90%) Optimális vitamin és ásványianyag tartalom, legkiválóbb húskészítmények, garantáltan élelmiszer minőségnek megfelelő állatoktól. Rendkívül jól etethető a többféle egyedi ízkombináció miatt Szójamentes, nem tartalmaz semmiféle mesterséges színezéket vagy tartósítószert.

Csirke & Nyúl
Pulyka & Kacsa
Bárány & Rizs
Szinhús baromfi & Tészta

Marhahús

....Szaftos húskonzervek ( 1200 g. )

..A szárazeledelekhez kapcsolható ízletes alternatíva. Keverhetőek a Bewi Dog Flakes pehelymixhez, vagy önállóan etethetőek.
..A Bewi Dog konzerveket magas (akár 90%-os) színhústartalmuk miatt a legválogatósabb kutyák is szívesen fogyasztják. A nyersanyagok Németországból származnak, és emberi fogyasztásra feltétlenül alkalmas minőségűek. A tisztasági követelmények pontosan olyan szigorúak, mint az emberi fogyasztásra szánt készítményeknél. Szaftos húskonzerv (1200 g) Magas hústertalom (80%-ig), zselés szaftban. A hús élelmiszer minőségű, nem tartalmaz színező és konzerválószereket, sem szóját. Vitaminokkal dúsított Baromfihús, vadhús, marhahús.

Vadhús
Baromfihús