BEWI•DOG táplálékkiegészítő porok és tabletták.


Welpenmilch,
Tejpor

..

--Fejlődésre ható kiegészítő. Tejpor kölyköknek , akár 0 perctől!

--0.5- ; 2.5-kg kiszerelésben.FKM 45,
Csontliszt

--Mentes kémiai adalékanyagoktól. A kálcium és foszfor a tápanyag háztartásban fontos szerepet játszik.Egy nem megfelelő kálcium és foszfor arány csontlágyuláshoz vagy túl merev csontozathoz vezethet. A csontliszt különösen sok hús etetés mellé ajánlott. A csontliszt egy igazi terméke a természetnek, kb. 15 % kálciumot tartalmaz.

--0.8-kg kiszerelésben.Mix-ka 50,
Gyors energia, stress oldás.

..MIX-KA-50 a stresznek kitett kutyák elektrolit és ásványianyag háztartását szabályozza illetve kiegészíti. MIX-KA-50 a benne lévő szölőcukornak köszönhetően, vizben oldva azonnal bekerül a véráramba. MIX-KA-50 -et óvni kell a nedvességtől, száraz helyen tárolandó.

--1-kg kiszerelésben.


BH 5000,
"B" vitamin

..BH 5000 biotinnal, egy természetesen tiszta sörélesztő alapú takarmány adalék .BH 5000 értékes fehérjéket és a sörélesztőben előforduló ''B'' vitamin csoportot tartalmaz. A hozzáadott biotin a szőrzet és a karmok növekedését serkenti.

--0.8-kg kiszerelésben.


Seealgenmerl,
Algaliszt

..

Az algalisztet a tengerből nyerik. Az algaliszt kerekké teszi a táplálék kínálatot természetes hatóanyagaival. Különösen ajánlott kölyök neveléshez, vemhes szukáknak és idősödő állatoknak.

--0.8-kg kiszerelésben.Möhren,
"A" vitamin

.A Möhren (sárgarépa) gazdag természetes karotinban, amely az ''A'' vitamin provitaminja. A Bewi Dog Möhren kiemeli a szőr vörös színét , és javítja a pigmentációt. 1 kg möhren 10 kg friss sárgarépának felel meg.

--0.8-kg kiszerelésben.


Knoblauch,
Fokhagyma por

--Finom és száraz por. 100 % fokhagyma a Bewi Dog knoblauch, tiszta fokhagyma, finom és száraz por formájában.

--0.5-kg kiszerelésben.


Cani Age
Az sejtöregedés, látás romlás megelőzésére, idős korú kutyáknak.
Alkalmazási terület: A CaniAgeŽ tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét, amelyek pozitív hatása az öregedéssel együttjáró problémákra ismert: A VitisŽ szőlőmagliszt különösen gazdag bioflavonoidokban (OPC's=oligomerprocianid). A szőlőmagban lévő hatóanyag komplexek a leghatásosabb természetes anyagok közé tartoznak a testben lévő ''szabad gyökök '' semlegesítésére és a sejtöregedés lassítására . Fehér májvirág (büdöske) kivonat különösen gazdag luteinban és zeaxantinban. Ezek a karotinoidok fontosak a szem egészségéért. Az öregkorral fellépő lutein hiány mint lényeges rizikófaktor szerepel az öregkori szemlencse homály (szürkehályog) kialakulásában A hidegvízű halakból származó Omega-3 zsírsavak (C 22:6 DHA u. C 20:5 EPA) gyulladásgátlóak és segítenek lebontani a magas koleszterin és vérzsír értékeket. Az E vitaminnak fontos szerepe van, mint ''sejtvédő'' vitaminnak és egyben oxidáció ellenes hatásának köszönhetően , a szervezetet érő stresszterhelés bekorlátozásában. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. A CaniAgeŽ etetését javasoljuk: Kistestű fajtáknál 8 éves kor felett. Közepes méretű fajtáknál 6 éves kortól . Nagytestű fajtáknál 4 éves kortól. Nagy fizikai terhelésnek kitett kutyáknak. Beltartalmi anyagok: Nyersfehérje 25,0 %; Nyerszsír 10,0 %; Nyersrost 15,0 %; Nyershamu 8,5 % Természetes antioxidánsal: természetes eredetű , erősen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin ) Adalékanyagok kg-onként: E vitamin 5.000 mg Összetétel: VitisŽ szőlőmagliszt, szárított baromfihús, halolaj koncentrátum, tejsavópor, cellulóz, fehér májvirág (büdöske=Tagetes erecta) virágkivonat , sörélesztő, szárított teljestojás, szárított máj, kovasav, szárítotthal, magnéziumsztearát. Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta CaniImmunŽ mindezek álltal az oltások hatását támogatja A CaniImmunŽ tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják , így akár jutalomfalatként is adható néha.

Cani Derm
Az egészséges bőr, szőr, és karmokért.

..Használati terület: A CaniDerm tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét, amelyek pozitív hatása a bőr és szőrtakaró egészséges mivoltára és minőségére régóta ismert: A nagy koncentrációban adott biotin a bőr, a szőr és a karmok minőségére hat, továbbá ez a vitamin az érzékeny talppárnák esetén is ajánlott. A hidegvízű halakból származó Omega-3 zsírsavak (C 22:6 DHA u. C 20:5 EPA) pozitív hatással vannak a gyulladásos bőrproblémák és allergiás bőrreakciók esetén . Az aminósav-cinkkelát egy szerves cinkforrás, optimális bio-forrásból. A cink elősegíti a pigmentációt és segíti bőr és szőrproblémák, mint például a dermatozis leküzdését. A sörélesztő különösen gazdag természetes B vitaminokban és aminosavakban. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esscenciális aminósavakban. A CaniDermŽ etetése javasolt: Fénytelen , száraz szőr. Bőrgyulladás és izgatott bőr esetén. Allergikus bőrproblémákra. Szőr töredezettség és vedlési problémákra Talppárna problémák esetén A CaniDermŽ tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják, akár jutalomfalatként is adható. Ahhoz, hogy a CaniDermŽ valóban kifejthesse hatását, etetése legalább 4-6 héten keresztül javasolt. Beltartalmi anyagok: Nyersfehérje 35,0 %; Nyerszsír 13,5,0 %; Nyersrost 2,5 %; Nyershamú 9,0 % Természetes antioxidánsal: természetes eredetű , erősen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin ) Adalékanyagok kg-onként: Biotin 830.000mcg Cink 1.100 mg (aminósav-cinkelát formájában) Összetétel: Sörélesztő, Halolaj koncentrátum, Szárított baromfihús, Tejsavópor, cellulóz, Szárított teljestojás, Szárított máj, Kovasav, Szárított hal, Magnéziumsztearát, Vasoxid, Ez a kiegészítő táplálék a teljesértékű táplálékokhoz viszonyított lényegesen magasabb nyomelem tartalmának köszönhetően, a kutyák napi adagjának max. 5 %-ig etethető. Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta


Cani Agil
Az egészséges izületek, a felszabadult mozgásért.

..Alkalmazási terület: A CaniAgilŽ tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét , amelyek támogató hatása a kötőszövetek működésére, a porcokra és az izületekre ismert: A fagyasztással szárított új-zélandi zöldkarélyú kagyló (Perna canaliculus) egy természetes együttesét alkotja fehérjéknek, szénhidrátoknak, zsíroknak, kelált ásványianyagoknak, enzimeknek, nukleinsavaknak és főként glikos-aminoglikánnak (''GAG'') A porcoknak és kötőszöveteknek központilag építőköveket szállít. Mennyisége a CaniAgil-ban:15% = 0,6 g/10 kg testtömegenként a CaniAgilŽ ajánlott adagolása esetében. Az Omega-3 zsírsavak(C 22:6 DHA és C 20:5 ?EPA)melyek hidegvizű halakból származnak, jótékony hatással vannak a gyulladt izületi problémákra. Az ördögkaromgyökérnek a mozgásszervekre kifejtett támogató és gyulladáscsillapító hatása ismert és a porcsejtek anyagcseréjére is stabilizálólag hat. A C-vitamin fontos a kollagén felépítéséhez. (kötőszövet) E vitamin támogatja a sejtanyagcserét és a kötőszöveteket. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. CaniAgil etetése ajánlott: Növendék kutyáknál , különösen nagytestű fajtáknál. Mozgásszervi degenerációkkal rendelkező kutyák esetében. Beltartalmi anyagok: Nyersfehérje 30,0 %; Nyerszsír 11,0 %; Nyersrost 6,5 %; Nyershamu 15,0 % Természetes antioxidánsal: természetes eredetű , erősen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin ) Adalékanyagok kg-onként: C vitamin 2.750 mg E vitamin 5.500 mg Összetétel: Kagylókivonat:(Perna canaliculus)fagyasztással szárítva, Szárított baromfihús, Tejsavópor, Kálciumkarbonát, Halolajkoncentrátum, Cellulóz, Sörélesztő, Spenót, Szárított teljestojás, Szárított máj, Ördögkarom gyökér, Kovasav, Szárított hal, Magnéziumsztearát, Vasoxid Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta A CaniAgilŽ tablettát a kutyák annyira szívesen fogyasztják, akár jutalomfalatként is adható. A mozgásszervek igazán hatásos támogatásához hosszabb (min. 4-6 hét) időn keresztüli CaniAgilŽ adagolás javasolt. Nagytestű fajták növendékkutyáinak a 4 hónapos kortól a növekedés végéig kellene CaniAgilŽ -t kapniuk.


Cani Immun
Immun háztartást erősítő készítmény.

....Alkalmazási terület: Cani ImmunŽ olyan természetes hatóanyagokkal egészíti ki a kutya táplálékát, melyek a szervezet saját ellenálló rendszerét stimulálják: Az élesztő sejtekből nyert ß-1,3/1,6 Glucane, a fehérvérsejtek receptoraival reakcióba lépve , közvetlenül aktiválja az immunrendszert. A C vitamin, a ß-1,3/1,6-Glucannal szinergikusan hat. Mivel a nagyobb terhelés hatására a kutya nem képes eleget előállítani, a működőképes leukociták megóvása és a szervezet stresszterhelésének a bekorlátozása érdekében rendkívűl fontos szerepe van. A sörélesztő egy sor különböző életfontosságú anyag komplexe (enzimek, glutatin) melyek pozitív hatással vannak az Immunstátuszra. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. A CaniImmunŽ etetését javasoljuk: Érzékeny kutyáknak. Különösen nagy stressz terheléskor. Kölyköknek és növendék kutyáknak Lábadozó kutyáknak és idősebb kutyáknak A kölyköknél és a növendék kutyák esetében az anyaállattól történő leválasztáskor keletkező immunhiányos időszakot, a CaniImmunŽ tápanyagai kiegyenlítik azáltal, hogy elősegítik a szervezet saját immunrendszerének kialakulását. A kifejlett és idősebb kutyák esetében a CaniImmunŽ tápanyagai a szervezet saját védekező képességét serkentik és így a kutyák ellenállóbbak és életerőssebbek lesznek. Beltartalmi anyagok: Nyersfehérje 29,0 %; Nyerszsír 6,0 %; Nyersrost 9,5 %; Nyershamu 15,0 % Természetes antioxidánsal: természetes eredetű , erősen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin ) Adalékanyagok kg-onként: C-vitamin 10.000 mg Összetétel: Sörélesztő, szárított baromfihús, tejsavó por, kálciumkarbonát, cellulóz, élesztő kivonat ß-1,3/1,6 Glucane, maláta, szárított teljestojás, szárított máj, kovasav, szárított hal, magnézium sztearát, Ez a kiegészítő táplálék a teljesértékű táplálékokhoz viszonyított lényegesen magasabb nyomelem tartalmának köszönhetően , a kutyák napi adagjának max. 5 %-ig etethető. Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta CaniImmunŽ mindezek álltal az oltások hatását támogatja A CaniImmunŽ tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják , így akár jutalomfalatként is adható néha. Ahhoz , hogy a CaniImmun a védekezési rendszert hatásossan tudja késztetni, legalább 4-6 hét etetése javasolt. Fiatal állatoknak az 5.hét előttől egészen a kifejlett korig javasolt az adása.


Cani Fiber
Túl konndíciós kutyák számára.

Felhasználási terület: A CaniFiberŽ célirányosan egészíti ki a kutya szükségletét a ballasztanyagok kiegyensúlyozott kombinációjával , melyek emésztés szabályozó és jóllakottság érzésre kifejtett hatása ismert: A réparost kiegyensúlyozott arányban tartalmaz oldódó és nem oldódó ballasztanyagokat és elősegíti a bélműködést. Az almarost pozitív hatással van a bélflórára. A narancsrost a kb. 50 % oldható ballasztanyagainak köszönhetően erősíti a bélflórát. A cellulóz kizárólag oldhatatlan ballasztanyagokat tartalmaz, így megszilárdítja a béltartalmat. Psylium (indiai lándzsás utifű) a vízmegkötő képességének köszönhetően meghosszabbítja a béltartalom áthaladását az emésztőcsatornán, enyhíti a hasmenéses tüneteket, valamint a duzzadó hatása miatt jóllakottság érzését kelti. Az L-karnitin segítőleg hat a testzsírok lebontására és csökkenti a szövetekbe történő zsírraktározást. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. A CaniFiberŽ etetése ajánlott: Túlsúlyos kutyák testsúlycsökkentéséhez. Emésztési problémákkal küzdő kutyáknak az emésztés stabilizálásához. Cukorbeteg kutyáknak az etetés utáni vércukorszint emelkedésének csökkentésére. Ha a túlsúlyos kutyák étrendjét kiegészítjük CaniFiberŽ -rel, ezzel a takarmány energiatartalmát lecsökkentjük és az emésztőrendszer telítettsége miatt fokozzuk a jólakottság érzését. Normál testtömegű kutyák esetében a CaniFiberŽ segít adlibitum etetéskor is az ideális testsúlyt megőrizni.Emésztési zavaroknál a CaniFiberŽ mint prebiotikum szabályozza a bélflórát és a székletürítés gyakoriságát. Beltartalmi anyagok: Nyersfehérje 20,0 %; Nyerszsír 6,0 %; Nyersrost 22,0 %; Nyershamu 5,5 % Természetes antioxidánsal: természetes eredetű , erősen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin ) Adalékanyagok kg-onként: L-Karnitin 6.500 mg Összetétel: Réparost, cellulóz, szárított baromfihús, bio-almarost, narancsrost, tejsavópor, sörélesztő, szárított teljestojás, szárított máj, kovasav, szárított hal, szójaolaj, psylium( indiai lándzsás utifű) magnéziumsztearát, Etetési javaslat: 1/1 adagolásban a súlycsökkentéshez: 5 tabletta / 10 kg testsúly naponta 1/2 adagolás emésztési zavarkra/súlystabilizálásra: 2-3 tabletta / 10 kg testsúly naponta A CaniFiberŽ tablettát a kutyák annyira szívesen fogyasztják, hogy akár jutalomfalatként is adható. A napi adag, a szárazeledel felvétel 10 %-át ne haladja meg és különösen fogyókúra esetén 2-3 alkalomra elosztva adni. A folyamatos szabadon elérhető, friss ivóvíz ellátást biztosítani kell.