KIPPY KUTYAPANZIÓ | A LEGJOBB BARÁTÉRT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mazsola & Tádé

Megfoglak !

Fiatalság

Alszik 1.

Alszik 2.

" Már ébren vagyok ! "

Kennel

Játék

 

 

#

A PANZIÓRÓL

 Figyelem!

Változás a kutyapanzió helyfoglalási szabályában!
Tovább az Árak oldalon!
 

„Kutya nélkül lehet élni, de minek ? /Konrad Lorenz/
--Mindenhova mégsem vihetjük magunkkal…

--Bízza ránk kedvencét ! 

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” /Charles Darwin/

--Panziónkban otthonos elhelyezést biztosítunk, a legtöbb kívánságnak megfelelően.
Az otthon, lakásban tartott kutyákat a lakásban helyezzük el. A napjaikat köztünk, a lakásban töltik, más hasonló kutyákkal, vagy elkülönítve, ha nem szeretik a társaságot. Napközben többször mozoghatnak a szabadban. Este simogatás a TV. előtt, egy kis kényeztetés, vacsora, és még egy séta. Az éjszakát a hozott takarón vagy párnán, az otthoni illatok társaságában, nyugodtan töltik, hogy másnap kipihenve keljenek, és játsszanak tovább.

--Az a tapasztalatunk, hogy kevés kutya van, amelyik nem szeret falkában szaladgálni, játszani a szabadban, vagy nyugodtan összebújva pihenni a takarón. Így jobban viselik, vagy felejtik a gazdi hiányát.

--Az otthonukban udvaron vagy kennelben tartott kutyákat kennelben helyezzük el. A biztonságos, kényelmes kennelek 2m. x 3m. nagyok, tetővel ellátottak, 3 oldalról védettek, mindegyikben van kutyaház. Az itt tartózkodó kedvencek is többször mozoghatnak a szabadban, ha szeretik a társaságot, akár többen is. Megoldható az egy családból érkezett kutyák egy kennelben való elhelyezése is.

„A kutya a legállhatatosabb barát - az első, aki üdvözöl, és a legbátrabb, aki védelmez.
/George Gordon Byron/

Napközi:

--Azon gazdik kérésére hoztuk létre ezt a lehetőséget, akik nem szeretnének megválni a kutyustól, de a lakást is épségben szeretnék találni, amikor hazaérnek a munkából, vagy nem nézik szívesen, hogy kis kedvencük unatkozik otthon .
--Reggel a megbeszélt időben átvesszük a négylábút,aki napközben, felügyelet alatt játszik a többi blökivel, pihen a saját fekhelyén, amíg a gazdi - dolgozik, sportol, kirándul, orvosnál van. Majd este a gazdival, a nagy hancúr után haza térnek a tiszta és épen maradt lakásba.

Kutyakozmetika:

--Ha a gazdi frissen kozmetikázott, ápolt kutyát szeretne haza vinni, erre is van mód. A megbeszélt időben elvisszük a kis szurtost a kozmetikába, és mire a gazdi érte jön, a kutyus tiszta és csinos.

FONTOS:

 

1.      A nálunk vendégeskedő kutyáknak érvényes veszettség elleni oltást, kombinált oltást és kennel köhögés elleni vakcina  és féreghajtást igazoló okmánnyal kell rendelkeznie! (Oltási bizonyítvány, vagy útlevél)

2.    A panzió állandó állatorvosi felügyeletet biztosít.

3.    A hiányos, vagy 3 hónapnál régebbi parazitamentesítést pótoljuk, ennek költsége a kutya gazdáját terheli.

4.    TÜZELŐ SZUKÁT NEM ÁLL MÓDUNKBAN BEFOGADNI!
Ha a kutya, az itt tartózkodás alatt kezd el tüzelni, pótdíjat számolunk fel!

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik." /Anatole France/

 

NYITVA TARTÁS:

ˇ       A hét minden napján és ünnepnapokon 08 – 18 óráig

ˇ       A kutyák átvétele- átadása és a kutyapanzió megtekintése, csak telefonon elöre egyeztetett idöpontban történik!

  Mivel a kutyafajták között, sok féle tulajdonságú és egyéniségű eb található (fajta adottságok, méret, kor, egészségi állapot, munkakutya vagy családi, esetleg sport szerint), tápanyag igényük és ezzel együtt etetésük is különböző. A kutyaeledelek megszámlálhatatlan tömege miatt nincs módunkban mindegyikből tartani. Ezért kiválasztottuk a tapasztalatunk szerint legjobbakat, hogy az ÖN kedvenceinek a legideálisabb táplálékot tudjuk nyújtani. Kutyapanziónkban a lassan 30 éve, szuperprémium minőségű BELCANDO, és BEWI-DOG száraz, szószosodó és színhús konzerv eledeleiket etetjük. A tápok sokfélesége és variálhatósága lehetővé teszi, hogy a kutya minden életszakaszát követve, egészségi állapotához, kondíciójához a legalkalmasabb, egészséges táplálékot tudjuk biztosítani.
__A kiválasztott, és jó étvággyal elfogyasztott, már megszoktatott eledel - és/vagy táplálék-kiegészítők - a panzióban tartózkodás utáni beszerzésében is szívesen állunk rendelkezésére.
-- A tápok között, árkülönbség van, és a gazdák mind az állat számára, mind a lehetőségei szerint a leg megfelelőbbet választhatja, de szívesen szolgálunk etetési szaktanáccsal is.
__Ha mégsem talál kutyusának megfelelőt, vagy szeretné, hogy az otthon megszokott eledelt fogyassza, úgy arra is van mód, hogy a hozott eledellel etessük.

 

--Tekintse meg RÉSZLETES ÁRLISTA.

 

Legyen az Ön kutyusa is a vendégünk!